Kleine beurt in Heerhugowaard

Bij Vakgarage Werkhoven wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Werkhoven niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Werkhoven voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Heerhugowaard altijd langs Vakgarage Werkhoven om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we bij als dat nodig is.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Heerhugowaard? Kom dan langs Albert Soncklaan 5 in Heerhugowaard (Noord-Holland). Of neem contact op via mail info@autoservicewerkhoven.nl of bel naar 072-5710561.

Contactgegevens

Vakgarage Werkhoven
Albert Soncklaan 5
1701 BX Heerhugowaard

tel.: 072-5710561
mail: info@autoservicewerkhoven.nl